Noen bilder!

by

Truls ute foran en del av hagen vaar!

Truls i den bekledningen han har inntatt mye i det siste:Myggnetting! Legg merke til fyren oppaa reklameskiltet som har den utakknemlige jobben med aa feste plakaten i toppen! :s

 Handicappede krapper rundt overalt, ikke nok rullestoler til alle.. Denne karen har en plastikkflaske under den nederste foten og slippers paa hendene! Cred for oppfinnsomhet, men stakkars mann..

Reklame

Én kommentar to “Noen bilder!”

 1. Truls Says:

  Hei Truls;)))
  Artig å se denne bloggen!
  Takk for at du av og til sender små meldinger hjem. Det setter jeg pris på.
  Ser at dere allerede har opplevd noen oppturer og noen små «nedturer». Men det var dere sikkert forberedt på. Afrika er helt anderledes enn vår vestlige kultur, på mange måter. Det er sikkert mye som gir dere tanker som kan være godt å reflektere over. Bare bruk hverandre, dere studenter, og sørg for å få tid til å bearbeide inntrykkene dere sitter med. Det er et godt råd! skriv gjerne dagbok.

  Hjemme er det fortsatt full vinter med snø og skigåing. Vi er på skitur flere ganger i uken. Det har aldri hendt før! Men det er gøy og vi får fin trim. Det trenger vi begge.

  Forrige uke møtte vi Vibeke, Silje og Maria. Vi feiret dagen min med en god middag på Egon. Det var veldig koselig! Og det ser ut som at Vibeke har det bra i sin ene-tilværelse.

  I helgen hadde vi liggebesøk av onkel Morten og tante Ann-Karin. De er her ikke så ofte, men vi hadde det veldig gøy. De er så livlige begge to.

  Akkurat nå sitter jeg og venter på at grøten (middag) skal bli ferdig. Vi prøver å tømme litt av overfloden i kjøkkenskapene, før de fylles opp igjen.

  Dette har jeg aldri gjordt før. Håper du får mitt lille innlegg.
  Lykke til videre i Tanzania. Jeg er så glad for at du får denne sjansen. Glad i deg, Truls. Mange klemmer fra Ivar og mamma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: